Csercsa-Kincses Anita blogja az anyaságról

nem csak anyukáknak

10+1 Valentin napi ötlet szülőknek

2019. február 07. 18:11 - Ypszilonanyu

A gyermekek születése után a párkapcsolat egy új dimenzióba lép és bizony komoly kihívás megtalálni az egyensúlyt a gyerekek-párkapcsolat-énidő és mindennapi feladatok között. Nem könnyű megőrizni a párkapcsolat tüzét és intimitását, pedig a gyermekeknek is az a jó, ha a szüleik harmonikus és boldog párkapcsolatban élnek egymással. Ennek érdekében olykor ki kell mozdulni kettesben egy kis minőségi időtöltésre. Hamarosan itt a Valentin nap. Lehet szeretni, nem szeretni, azonban jó alkalom lehet egy kis felnőttes kimozdulásra, vagy minőségi időt ígérő ajándékokra akár úgy is, hogy ki se mozdultok otthonról. Összegyűjtöttem néhány hazai vállalkozó anyukák és apukák nem hétköznapi Valentin napi kínálatát. Szemezgessetek, inspirálódjatok, adjatok lehetőséget arra, hogy újra egymásra találhassatok!

valentin-nap-szallas-hu-kutatas.jpg

1. Borvacsora egy kultúrpincében

Kezdésnek egy klasszikust hoztam, amiben a gyerekek születése óta biztosan ritkán van részetek.
A Csaka pincében Valentin napra különleges ajánlattal készültek a pároknak. Emellett hozzáadott érték számomra, hogy a pince üzemeltetői nagycsaládosok. Ha itt ünnepelnétek,nézzétek meg a menüt, nagyon meggyőző, viszont ne halogassátok az utolsó pillanatra a döntést, mert asztalfoglalás szükséges.

50951874_2272375419463402_8763406920926101504_o.jpg

2.Mit szólnátok egy kellemes (akár szexi) fotósorozathoz, kedvesetekkel közösen?

Ennél bensôségesebb és személyre szabottabb ajándékot ki sem lehetne találni, ráadásul örök emlék marad! Hangulatos környezetben, professzionális felszereléssel, rengeteg kellékkel vár szeretettel Kiss Imelda fotós, aki szintén édesanya a Tiliteo fotóstúdióban a Paulay utcában. Imelda élete álmát valósította meg szalonjával. Hűtött pezsgővel, croissannal, sminkessel, fodrásszal és rengeteg kellékkel teszi felejthetetlenné a hozzá érkezők napját.

fot.jpg

3. Ajándékozz egyedi kaparós sorsjegyet kedvesednek saját üzenetekkel.

Ha te is hiszed, hogy egy személyre szóló ajándék a szívhez szól, és hosszú ideig képes mosolyt csalni kedvesed arcára, úgy ez az ötlet nagyon tetszeni fog. Ajándékozz egyedi kaparós sorsjegyet kedvesednek saját üzenetekkel. Ha kedvet kaptál egy saját, személyre szóló titok elrejtéséhez, itt megvalósíthatod.

1-1.jpg

4.Szerettek kártyázni? Ajándékozzátok meg magatokat párkapcsolati kommunikációt segítő kártyapaklival

A kártyák lényege a közös élmény szerzése, a régen volt beszélgetések újra elindítása, amikor nem csak arról esik szó ki mit intéz, kit hova visz, mikor ér haza és milyen feladatokat pipálhat ki.Azok a beszélgetések, amelyek a kapcsolat elején még olyan fontosak voltak, az idő múlásával egyre kevesebb időt és teret kapnak. A kártya segít visszahozni a kezdeti jó beszélgetéseket. A három pakli, három fokozat és háromszor 48 kérdést tartalmaz.

pk01.png

 

5.Ajándék igazi gourmenteknek

Ha szeretitek a különleges finomságokat, és tudatos vásárlóként szívesebben támogattok egy hazai manufaktúrát, mint egy nagy céget, nézzetek szét itt. Ráadásul most különleges Valentin napi akció keretében egy játékban is részt vehettek.

dsc-0002.jpg

6.Randi otthon, gyerekek mellett? Lehetséges!

Anyuska maga is megtapasztalta férjével, mennyire könnyű eltávolodni egymástól a gyerekek születése után. Párjával komoly munkával és sok-sok odafigyeléssel sikerült újra egymásra találniuk, azóta másoknak is szeretnének segíteni ebben. Jelenleg 11 féle egyedi kártyacsomaggal és sok-sok párkapcsolati játékötlettel várnak a blogon. Ezekből 3 kimondottan a párkapcsolat felpezsdítésére készült. A letölthető romantikus játékokat és feladatokat pedig könnyedén lehet otthon is randizni, minőségi időt eltölteni akkor is ha a gyerekek a másik szobában alszanak.

meska01.jpg

7.Irigykedve nézed a sztáranyukat, akik megjelenésén egy egész stáb dolgozik?

Itt a lehetőség, hogy te is ragyogj! Turcsányi Marcsi, styllist Valentin-napi Páros színtanácsadással vár. Tökéletes kikapcsolódás, melynek eredményeként megtanuljátok, hogy nézzetek ki úgy, mintha órákkal többet aludtatok volna, milyen színek és ruhák állnak jól, hogyan sminkelj.

stilus.jpg

8.Ha kreatív kikapcsolódásra vágytok, szerettek alkotni, fessetek üveget Timinél!

Az üvegfestés feltölt, kikacsol, ápolj a lelket a színek varázslatos erejével, így ha ezt választjátok, garantáltan minőségi időt ajándékoztok egymásnak.

festes.jpg

9.Randi és bútorfelújítás egyben?

Barbara és férje közös alkotásra, barkácsolásra invitál meg Bennenteket, ahol együtt felújíthattok, átfesthettek egy saját, régi bútort, vagy közösen újat készíthettek. Örök emlék és lakásotok éke lehet az itt készített darab, az itt töltött idő hatványozottan megtérül.

szantobutor1.png

10.Egy kis csendre és kényeztetésre vágytok inkább?

Fizessetek be egy páros masszázsra, vagy tanuljátok meg mini tanfolyamon Farkas Anikó biokozmetikájában, hogyan masszírozzátok meg egymást úgy, mint a profik.

maszazs.jpg

+1.Romantikázzatok egy új app segítségével ne csak Valentin napon, egész évben!

A Next Night appot egy kisgyerekes pár közösen fejleszti, céljuk az, hogy a párok ne máshol, hanem egymásban keressék az izgalmat és boldogságot. Mivel  mindannyian másra vágyunk, nagyon gyakran a párunk sem tudja, hogy minek örülnénk (odafigyelés, több szórakozás, több/változatosabb szex, stb.). Ebben segít ez az app az év minden napján, hogy minden héten tenni tudjatok valamit egymásért, ami újszerű és érdekes. Legyen szó arról, hogy egy rég vágyott könyvvel leped meg a másikat, egy erotikus masszázzsal, vagy titkos üzeneteket rejtesz el a lakásban.

app.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz facebook közösségemhez, szeretettel várunk!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ipszilonanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr9714613506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása