Csercsa-Kincses Anita blogja az anyaságról

nem csak anyukáknak

Öltsd magadra kisbabád!

2018. január 17. 08:52 - Ypszilonanyu

Mindig is pörgős, divatos csaj voltál? Szereted a jövés-menést, függetlenséget, de anyaként most már a kisbabád nyugalma és boldogsága a legfontosabb? Nem feltétlenül kell választanod kisbabád igényei és saját magad között. Legyél te is hurci mami!  Öltsd magadra a kisbabád és jelenj meg stílusosan, bárhova is mész! Íme néhány ötlet, hogyan csináld:

Legyen szó csajos kávézásról, bevásárlásról, vagy családi eseményről, egy szép hordozó kendővel nem foghatsz mellé. Végtelen sok megkötési variációjának csak a kézügyességed és fantáziád szab határt, így legyen egy, vagy akár több hordozó kendőd otthon, megjelenésed garantáltan változatos lesz, míg kisbabád nyugodtan alszik, vagy nézelődik rajtad.

collage1.jpg

Szívesen kipróbálnád a hordozást, de nem szeretnél kendő kötéssel bajlódni? Akkor a karikás kendőt, mei tait és csatos hordozókat neked találták ki. Egyszerű technikával pillanatok alatt indulásra készen lehettek.

collage2.jpg

  Csodáljátok meg a hóesést, tegyetek egy nagy sétát összebújva! Kötheted a picit a kabátodon kívülre, vagy próbáljátok ki a közös hordozó kabátot.

collage3.jpg

Nem kell többé az alacsony padlós, akadálymentes járműveket és helyeket keresni, a hurci mamik oda is eljutnak, ahova babakocsival lehetetlen. Válassz megfelelő hordozó eszközt és kiegészítőt, és szabadulj ki a négy fal közül anélkül, hogy kisbabádnak nélkülöznie kéne akár csak egy percre is. Mutasd meg a világnak, milyen tündöklő, trendi anyuka vagy. Bárhova is mész, a siker garantált!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ipszilonanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr2213581607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása